Profil

Profilbillede af Peter

Peter Lind Damkjær​

Gennem hele sit professionelle liv har Peter arbejdet med kryptering og elektronisk identitet og har været med til at etablere flere Public Key Infrastrukturer (PKI) for blandt andet KMD, TDC og Nets DanID. Peter har være dybt involveret i PKI- og eID-løsninger lige fra pilotprojekter med digital signatur i slutningen af 1990'erne til NemID. Peter har en teknisk baggrund med dyb indsigt i den underliggende certifikatteknologi og forstår at omsætte dette til en forretningsorienteret anvendelse. De senere år har Peter haft særlig fokus på privacy, privatlivsbeskyttelse herunder definering og implementering af Nets DanIDs privatlivspolitik.

Peter er fortrolig med at formidle teknisk komplekse problemstillinger for alle målgrupper i organisationen - inklusiv medarbejdere uden teknisk baggrund.

Peter har den grundlæggende holdning, at sikkerhed og privacy går hånd i hånd og udgør nye forretningsmuligheder frem for begrænsninger.

Peter er udddannet cand.scient. i matematik og datalogi med speciale i kryptologi. Uddannelsen er efterfølgende suppleret med en CISSP certificering fra (ISC)2 samt en CIPT og en CIPM certificering fra IAPP.

CISSP logo

 

 

CIPM logoCIPT logo

 

 

eID Consult logo